Lägenhetsbyte

Välkommen till familjen Nylanders hemsida

Sekelskiftesvåning 142 kvm med fantastisk utsikt vid Mariatorget!


Är ni intresserad av ett lägenhetsbyte? Vi har en vacker, stor och ljus sekelskiftes 4:a på 142 kvm med härlig utsikt över Mariatorget med balkong mot innergård samt fungerande braskamin. Pietetsfullt bevarade stuckaturer och 3.6m i takhöjd. Hornsgatan 52.

Perfekt läge vid Mariatorget med fastastisk utsikt över hela parken! Huset är från 1890 och totalrenoverades 2014 så allt är i toppskick. De vackra tidstypiska detaljerna har bevarats så som panel och stuckatur, ekgolv i hela lägenheten. Våtutrymmena har klinkergolv. Köket har vita köksluckor av tidstypisk karaktär, samtliga skåp upp till tak från Vedum. Entré och trapphus med vackra målningar som renoverats till originalskick av Riksantikvarien. Trevliga grannar och lugnt i huset, 4 stora fönster mot Mariatorget/Hornsgatan med superb ljudisolation. 2 helt nya tvättstugor och helt nya källarförråd. Månadshyra 17 400. Familjebostäder.


Nu när våra barn flyttat hemifrån söker vi en mindre lägenhet med lägre hyra i innerstaden, helst södermalm men andra delar kan också vara av intresse. 2-4 rok i sekelskifteshus med fungerande eldstad. Hiss är ett krav vid lägenheter högre upp än 2 trappor. Vi kan tänka oss 2 r o k om det gäller ett fristående hus som typ hos Stadsholmen eller en lägenhet med fantastik utsikt eller annat attribut som ger trivsel.


Hör av er på bjorn@nylander.se vid intresse

Copyright ©  All Rights Reserved